I Turn My Camera On



you and me together stars forever

spenderade min eftermiddag med Frida, vi var i Farsta, åt glass, promenerade och pratade i solen. Det var himla värt, hon är en av dom snyggaste människorna jag känner, se själv!


see you later alligator

Kom hem med små fina saker från indiska. Ett par solglasögon som är underbara för vart man en tittar så ser hela världen ut som polaroidbilder. Och en liten ring som är en krokodil som slingrar runt fingret. Jag är nööööjd!



cafe kladdkakan




på ballkongen en måndagmorgon





loppisfynd

Var på stora loppisen i Hornstull idag, fyndade liteee fina saker. Vita tröjan för en tia och gröna mockajackan för fyrtio kronor! Nöjd tjej faktiskt!



Everything is beautiful to me lately






taget från weheartit och tumblr

strawberries

Myskväll med frida, malin och denise. Vi lagade middag drack te och doppade jordgubbar i mörk choklad, godaste på längeee! hoppas alla hade mysig fredagskväll!

27 maj

Såg teatrarnas uppspel idag, fyfan de är för jävla grymma, sjukt duktiga. och roliga. satt både på spänn och garvade som fan, applåd till doooom!

wing

Idag är jag ledig = skööönt. Ska iväg till skolan kl 6 för att titta på teaternas uppspel, ska bli riktigt kuul. Idag fick jag den här på posten, ännu en dubbelring jag klickat hem på tradera, den är lite trasig (kul heh) så ska bara fixa det. Ni får ha en bra dag. Ciao!



slussen

Har haft en lååång dag i skolan, klippt på våran dokumentär i flera timmar och suttit och redigerat bilder i datasalen. Jag har scannat in mina negativ från en rulle jag tog i höstas i slussen, det är kul att se hur allt blir så många månader senare, här har ni några!








sånt man vill ha en tisdagkväll


satan i gatan

Den här helgen har jag mest suttit med brudarna och stekt på ballkongen allt har varit himla chill!

nordic water peace

Denna fredag var himla chill, två lektioner och massa stek i solen. Efter skolan hängde jag Lisa, Linnea & Hedda på min ballkong med Ben & Jerry's. Snart ska jag träffa min vän Vanessa! Ciao!







cross

min nya ring och min kära vän edith klickade hem till mig från tradera som blev min för ca femtiolappen! mycket nöjd tjej här borta faktiskt. Nu ska jag måla mina naglar och sedan sova!

Chill smoker playlist

Mitt rum har en egen ballkong, det är mitt & Ediths favvoplace för tillfället! Röker cigaretter, lyssnar på Bob Dylan och chillar gaalet.




nytt rum, ny blogg

Bor nu mera i en lägenhet med tre rum och kök. Allt är nytt. Så nu sätter bloggander igång för min del!

RSS 2.0